Kata Gokil dan Meme

10 Ucapan Selamat Ulang Tahun Bahasa Sunda

Berikt ini kata-kata selamat ulang tahun dalam bahasa sunda yang bisa kamu kirim buat buat sahabat mu yang bersuku sunda.

Dalam bahasa sunda biasanya akan dimulai dengan kata ” wilujeng teupang taun “, yang artinya selamat ulang tahun.

Untuk lebih lengkapnya lihat kata-kata wilujeng dibawah ini:

10 Ucapan Selamat Ulang Tahun Bahasa Sunda

gambar ucapan selamat ultah , ulang tahun

1. Wilujeng teupang taun teh….panjang yuswa tur barokah, enteng jodona, tur sukses dunia sareng akheratna.

2. Wilujeng tepang taun de,.. Mugiya panjang yuswa, sehat lahir bathinna, se’eur rezekina, enteng jodo.

3. Wilujeng tepang taun a…. mugi-mugi panjang yuswa, aya dina pituduhNA, sholeh satungtung beunta, tur aya dina panangtayunganNA.

4. Wilujeng tepang tahun Teh,… mugia aya dina kasehatan, kabagjaan, runtut raut rumah tanggana sinareng digampangkeun rejekina.

5. Ang….Wilujeng Tepang Taun nya…. Mugia Allah SWT salawasna maparin Rahmat sinareng HidayahNa, Sadaya pamaksadan anu dipikahoyong tiasa kacumponan kalayan aya dina bimbingan Allah SWT…Seueur Rizki…Tur sehat lahir sareng bathin…..Amien! ”

6. Ambu wilujeng tepang taun….. mudah2an dipasihan yuswa anu berkah n dilancarkeun sagala urusanana…amin.

7. Wilujeng teupang taun, mugia dapaparinan yuswa anu panjang tur barokah.

8. Wilujeng teupang taun, panjang yuswa tur barokah.

9. Wilujeng teupang taun…mudah-mudahan dipasihan kasehatan,kasalametan, tur rizki anu seeur.

10. Wilujeng teupang taun…panjang umurna, ditebihkeun tina mamala, dicaketkeun kana rizkina.

Sedikit kamus sunda:

Teh : kakak biasanya untuk cewek sebaya dan diatas
Ang , a , Aa : abang
de : adek
Wilujeng : selamat

Artikel Cara Wanita ini dikenal, sbb :

Ucapan ulang tahun bahasa sunda -ucapan selamat ulang tahun bahasa sunda -ucapan ultah bahasa sunda -selamat ulang tahun bahasa sunda -wilujeng tepang taun -ucapan ulang tahun lucu bahasa sunda -ucapan ulang tahun dalam bahasa sunda -ucapan ulang tahun sunda -kata kata ulang tahun bahasa sunda -bahasa sunda selamat ulang tahun -

Leave a Comment