Welcome to Cara-wanita.com

Kl1k klose (x) 2x untuk menutup

Terimakasih telah berkunjung :)
10 Kata-Kata Ucapan Selamat Nikah dengan Bahasa Sunda - Cara Wanita
Hubungan

10 Kata-Kata Ucapan Selamat Nikah dengan Bahasa Sunda

Pada kali ini kami akan membagikan 10 Kata-Kata Ucapan Selamat Nikah Dengan Bahasa Sunda . bahasa sunda adalah bahasa yang gunkankan pleh pada umumnya masyarakat jawa barat .
Kata selamat dalam bahasa sunda sering dimulai dengan kata wilujeng misalkan   “wilujeng ngambah sagara rumah tangga”. selain itu berikut ini kata sunda untuk ucapan selamat nikah .
namun sebelumnya kami minta maaf jika ada penulisan atau ejaan yang kurang pas dalam ucapan selamat nikah bahasa sunda ini . oleh karenanya silahkan ubah dengan bahasa yang lebih enak dan pas . namun bagi anda yang diluar sunda memakai bahasa dibawah ini pasti dimaklum jika pun salah so , jangan ragu menerapkan kata wilejeng atau selamat nikah dengan bahasa sunda ini :
Ucapan pernikahan dalam bahasa sunda
  1. Wilujeng Nikah sing janten kulawarga nu sakinah mawadah warahmah…
  2. Nasehat ti sim kuring: seer budak seer rejeki Wilujeng nikah Teh Ani sareng A Rian… mugia langgeng rumah tanggina.
  3. Wilujeng nikah A Asep… mugia langgeng rumah tanggina, mugi sing aya dina kabagjaan..amin
  4. Wilujeng ngajalani hirup padudua’an heula…..sing nuntut raut sauyunan…sing janten keluarga anu sakinah mawadah warohmah,.,.amin
  5. Wilujeng anniversary kang, sing awet dupika aki, do’na wae…mugia dijanteunkeun istri pameget anu runtut raut sauyunan, dugi akhir hayat….. dipaparin katurunan anu sholeh sareng sholehah.
  6. Wilujeng nikah teh neni…mudah-mudahan janten jalan kanggo nyampurnakeun ibadah ka gusti nu maha suci…sareng dipaparin putra-putri anu saroleh….amin.
  7. Ngiring bingah ….wilujeng ngambah sagara rumah tangga sing rukun, runtut raut, kacai jadi saleuwi kadarat jadi salebak.. dido’akeun mugia sing janten kaluarga nu sakinah mawaddah warrahmah sareng dipasihan kturunan nu shaleh/ah.
  8. Wilujeng ngajalankeun kahirupan anu anyar…Mugi wae sing dilancarkeun sagala rupina, dijanteunkeun rumah tangga nu sakinah, mawaddah, warahmah., amin
  9. Wilujeng ngambah sagara rumah tangga.. ngiring bingah 🙂 mudah2an janten keluarga bahagia dunia akhirat. aamiin
  10. Wilujeng nikah , hatur nuhun ulemanna, punten teu tiasa sumping 🙂
Sekian dulu lur nya . mogi-mogi manfaat . ( sekian dulu semoga manfaat )
BACA JUGA:  Kata-kata Cinta Romantis untuk Pacar Terbaik

Artikel Cara Wanita ini dikenal, sbb :

ucapan selamat menikah bahasa sunda -ucapan pernikahan bahasa sunda -kata kata hwd -ucapan pernikahan sunda -Ucapan selamat menikah dalam bahasa sunda -kata ucapan nikah basa sunda -selamat menikah bahasa sunda -ucapan selamat menempuh hidup baru bahasa sunda -ucapan nikah bahasa sunda -kata kata selamat menikah bahasa sunda -

Leave a Comment